Tim en Floor zullen vanaf 2019 Domaine de la Gagère voortzetten. Ze wonen nu al op La Gagère. Voor hen is respectvol en veilig naturisme voor gasten van alle leeftijden, belangrijk. Ze zullen de heerlijke sfeer in een prachtige omgeving behouden. U bent van harte welkom om in 2019 uw vakantie op La Gagère te komen doorbrengen.


4 Comments

 • Levina de Ronde Posted 25 oktober 2018 8:18 pm

  Het laatste seizoen voor Betty…. jammer maar er is tijd voor verjonging en vernieuwing wist ze ons te vertellen toen we eind april onze plek uitkozen om in augustus op het mooiste plekje van de camping mochten staan. Het was een heerlijke zomer en voelden ons meteen thuis. Gemoedelijk, vriendelijk en gastvrij … hopelijk nemen de nieuwe eigenaars ook dat stukje enthousiasme over die Betty had over haar kindje ..camping domaine de la Gagere….

 • B sijbesma. Posted 25 november 2018 2:37 pm

  Hoi lieve mensen jullie kunnen ons niet en wij jullie niet. Maar wil wel zeggen dat het fijn is dat de camping blijft bestaan.En dat wij zeker er een keer gebruik van zullen maken. Daarom wensen wij de nieuwe bezitters een fijne toekomst toe En de oude bewoners een fijne oude dag. toe ge wenst.

 • Ad Eijsbouts Posted 8 februari 2019 11:26 am

  Geweldig mooi bericht, een mooi rust punt voor naturisten .
  Wij komen zeker weer terug.

 • Börnert Inge Posted 13 april 2019 4:27 pm

  Hallo liebes Team, ich kenne diesen Platz nicht, möchte aber auf

  dem Wege zum Atlantik gerne bei Euch einige Tage verbringen

  Viele Grüße aus dem Harz

Comments are closed.