La Gagère staat te koop!

Het is inmiddels al lente en het nieuwe seizoen is goed begonnen. Alle bloemen staan volop te bloeien, het gras wordt weer gemaaid en we hebben al heel wat gasten mogen begroeten op Domaine de La Gagère! Met ons fijne team van vrijwilligers zijn we elke dag enthousiast in de weer om van onze camping een klein paradijsje te maken, zodat onze gasten heerlijk kunnen genieten van deze mooie plek.

Een nieuwe fase

Omdat wij beiden dit jaar 66 worden. wordt het zachtjes aan tijd voor een nieuwe levensfase waarin we samen kunnen genieten van ons welverdiende pensioen. Hoewel we nog steeds enorm van deze prachtplek en het leven en werken op onze camping genieten, is het zoeken naar opvolgers nu toch echt in gang gezet.

Meer weten? Voor belangstellenden

La Gagère is een zeer gewaardeerde en goedlopende onderneming in een prachtige omgeving, met een groot vast klantenbestand. Serieuze belangstellenden kunnen direct contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

U kunt voor meer informatie ook terecht bij één van de twee Franse makelaarskantoren die bemiddelen bij de verkoop van La Gagère: Hervé Bosson van Concerto of Pascal Gouvernayre van Cantais. Daarnaast hebben we een Nederlandse makelaar, Juliette van Sint Maartensdijk van Inter-France. Op de site van Inter-France kunt u meer lezen over de verkoop: https://www.sympa-immobilier.com/annonce/vente-camping-commerce-nievre-bourgogne-5-pieces-V6586.asp.

KOM IN CONTACT